Over Boval Groep

Al meer dan 50 jaar een begrip

Over Boval Groep

Al meer dan 50 jaar een begrip

Boval, meer dan 50 jaar een begrip

Bij Boval Groep vinden we het belangrijk dat je energie krijgt van je werk en je de dag afsluit met een lach op je gezicht. We zijn een succesvolle en snel groeiende organisatie met de bedrijfscultuur van een klein familiebedrijf.

Onder Boval Groep vallen een tal van entiteiten in de (financiële)dienstverlening en verzekeringssector. Samen hebben we één missie: ‘De ondernemer laten ondernemen’. Met meer dan 250 collega’s geven we elke dag invulling aan die missie en zorgen we samen voor tevreden klanten. We doen dit door onze klanten een totaalpakket te bieden aan dienstverleningen. Zo adviseren we niet alleen in verzekeringen, maar voorzien we ook in Arbodienstverlening, juridisch advies en ontwikkelen we modulaire verzuimsoftware. We hebben onze kantoren in Velserbroek en Leek. Daarnaast werken onze buitendienst collega’s door het hele land.

Vanuit onze geschiedenis zijn we voornamelijk gericht op de agrarische sector en loonbedrijven. Inmiddels is dat uitgegroeid tot de grond-, weg- en waterbouw alsmede de transportsector en op- en overslagbedrijven. Daarnaast bedienen we met onze entiteiten tal van andere sectoren.

Boval Groep valt onder D&S Holding en is daarmee een onderdeel van a.s.r. Nederland.

Cultuur

We vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt binnen onze organisatie. Onze bedrijfscultuur is hier een belangrijk onderdeel van. Een aantal dingen die wij belangrijk vinden:

Werkplezier

Geen urenlange vergaderingen en een dozijn managers die overal wat van moeten vinden. Wij hebben een platte organisatie waarin eigen inbreng wordt gewaardeerd. Zo houd jij plezier in je werk en eindig je de dag met een glimlach op je gezicht.

Uitdaging

Wist je dat onze directeur ooit is begonnen als stagiair? Als jij van aanpakken weet hoef je je nooit te vervelen binnen onze organisatie. Er zijn veel mooie kansen en doorgroeimogelijkheden zodat jij nooit de uitdaging verliest in je werk.

Gezelligheid

Onze Personeelsvereniging organiseert meerdere keren per jaar de leukste uitjes zoals stedentrips, wintersport, Oktoberfest en een knallend kerstfeest! Daarnaast hebben we een eigen bedrijfsbar voor gezellige borrels of een potje pool en tafeltennis.

Vitaliteit

Neem deel aan de leukste sportieve evenementen zoals MudMasters, de Dam tot Damloop of andere loop-, fiets- of wandelevents met onze bedrijfsteams. Daarnaast kun je gratis gebruik maken van asr Vitality en daarmee mooie cadeau’s sparen door te bewegen.

Onze merken

Boval Groep bestaat uit meerdere entiteiten, elk met hun eigen doelgroep en specialismen. Zo bieden wij de ondernemer een totaalpakket op het gebied van verzekeringen, verzuim, juridische- en arbodienstverlening. Wanneer je bij ons in dienst bent ga je afhankelijk van je functie voor één of meer van deze entiteiten aan de slag.

In 1964 begon het allemaal met de oprichting van Boval Assurantiën, dat uitgroeide tot dé verzekeringsspecialist in de Grond-, Weg- en Waterbouw (GWW). Meer dan 50 jaar ervaring heeft ons gemaakt tot dé expert in de loon- en grondverzetsector, GWW, transportsector en op- en overslagbedrijven. Onze adviseurs staan bekend om hun praktische kennis en betrokkenheid, en ze zijn letterlijk bereid om met hun voeten in de modder te staan om u het beste advies te geven.

Bij Boval bieden we een breed scala aan maatwerk bedrijfsverzekeringen. Of het nu gaat om uw wagenpark, werkmaterieel, inkomen, rechtsbijstand of aansprakelijkheid, wij zorgen voor oplossingen die aansluiten bij uw specifieke behoeften. Onze missie is om ondernemers te laten ondernemen door hen te ontzorgen op het gebied van verzekeringen, zodat zij zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten.

www.boval.nl

Consense Arbo staat klaar om werkgevers en werknemers te ondersteunen en te adviseren op alle fronten van arbodienstverlening. Als gecertificeerde arbodienst bieden wij een uitgebreid scala aan diensten op het gebied van preventie, veiligheid, verzuim en re-integratie. Onze proactieve benadering, toegewijde contactpersonen en weloverwogen adviezen zijn kenmerkend voor de werkwijze van Consense Arbo. Wij streven ernaar om bij te dragen aan een gezondere organisatie, waarin het welzijn en de veiligheid van medewerkers voorop staan.

Door strategische samenwerkingen met erkende artsennetwerken, re-integratiebedrijven, verzekeraars en juridische dienstverleners, zijn wij in staat om onze relaties optimaal te begeleiden. Consense Arbo is de betrouwbare partner in het realiseren van een veilige, gezonde en productieve werkomgeving.

www.consensearbo.nl

Als dé specialist op het gebied van inkomensverzekeringen biedt Felison een totaaloplossing gericht op het voorkomen van verzuim en het beschermen tegen financiële risico’s van ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid. Onze handige offertetool en uitbestedingsmogelijkheden voor back-office activiteiten maken ons dé partner op het gebied van inkomensverzekeringen.

Binnen ons pakket komen inkomensverzekeringen, arbodienstverlening, re-integratie en juridisch advies samen, geïntegreerd in één unieke tool waarmee onze adviseurs kunnen offreren, beheren en administreren. Wij begrijpen als geen ander het belang van efficiëntie.. Dankzij de input van onze vele aangesloten onafhankelijke adviseurs hebben wij de complete keten, van offerte tot aanvraag, nog compacter en sneller weten te maken, wat resulteert in tijdwinst die ten goede komt aan de klanten. Met Felison is de adviseur verzekerd van een betrouwbare partner die klaarstaat om klanten te ondersteunen op het gebied van inkomensverzekeringen.

www.felison.nl

Flanker Insurance Brokers is een ervaren verzekeringsmakelaar. Wij geven klanten toegang tot de co-assurantiemarkt. Zo maken wij het verzekeren van grote risico’s mogelijk.

De filosofie van Flanker is dat we risico’s omzetten in kansen. We willen samenwerken met de ondernemer om zijn doelstellingen te realiseren.

www.flanker.nl

Frontyr wordt gevormd door ervaren juristen die zich toeleggen op diverse rechtsgebieden, waaronder contractenrecht, aansprakelijkheidsrecht, arbeidsrecht, socialezekerheidsrecht en bestuursrecht. Onze missie is om ondernemers bij te staan in allerlei juridische kwesties, variërend van arbeidsongeschikte werknemers tot onwillige debiteuren en nadelige beslissingen van overheidsinstanties. De ondernemer kan bij Frontyr terecht voor volledige ontzorging op juridisch gebied, zodat ze zich kunnen blijven focussen op de bedrijfsvoering.

Onze dienstverlening omvat onder meer het buitenrechtelijk optreden, het verstrekken van advies en informatie, het opstellen of aanpassen van juridische documenten en brieven, het voeren van procedures en het bijwonen van zittingen, en het onderhandelen.Met Frontyr heeft de ondernemer een betrouwbare partner die zich inzet voor juridische belangen en de ondernemer voorziet van deskundig advies en ondersteuning, zodat ze met een gerust hart kunnen ondernemen.

www.frontyr.nl

Als specialist op het gebied van verzekeringen bieden wij op maat gemaakte verzekeringsoplossingen aan voor de agrarische-, glas- en tuinbouwsector.

Ons doel is om ervoor te zorgen dat de risico’s in de agrarische sector goed verzekerbaar zijn en blijven. Dankzij onze directe verbinding met de Land- en Tuinbouworganisatie (LTO) en de omvangrijke achterban, staan we sterk in de verzekeringsmarkt. We gaan graag een stapje verder dan andere maatschappijen door unieke producten aan te bieden met uitgebreide dekking en verbeterde voorwaarden. Bij LTO Verzekeringen streven we ernaar dat boeren en tuinders kunnen vertrouwen op een verzekering die aansluit bij hun behoeften, met een passende dekking en een goede prijs-voorwaardenverhouding.

www.ltoverzekeringen.nl

Onvia is een modulaire verzuimapplicatie die functionaliteiten biedt voor werkgevers, arbodiensten, bedrijfsartsen en verzekeraars. Met een solide basis in verzuimbeheer en re-integratie, streeft Onvia naar het creëren van gezonde en productieve organisaties waarin zowel werkgevers als werknemers centraal staan. Onze klantgerichte aanpak en betrouwbare systemen maken Onvia tot de ideale partner in duurzame inzetbaarheid en verzuimbeheer.

Onze verzuimapplicatie biedt realtime inzicht in preventie, verzuim, gezondheid en re-integratieprocessen, waardoor organisaties de mogelijkheid hebben om effectief bij te sturen en te verbeteren.

www.onvia.nl

Groeien bij Boval Groep

Wil jij ook bijdragen aan het succes van Boval Groep en plezier halen uit je werk? Bij ons krijg je alle ruimte om te groeien en te ontwikkelen.

Groeien bij Boval Groep

Wil jij ook bijdragen aan het succes van Boval Groep en plezier halen uit je werk? Bij ons krijg je alle ruimte om te groeien en te ontwikkelen.

Verhalen

Lees meer over wat onze collega’s te vertellen hebben en de laatste nieuwtjes binnen Boval.

  • Werkuitje

    24 ICE Volleybalcup

    18 juli 2024

  • Werkuitje

    Mud Masters 2024

    18 juli 2024