Werkuitje

Egmond Halve Marathon

23 februari 2024

Boval Groep doet mee aan de Halve Marathon van Egmond!

Op 14 januari 2024 namen een aantal van onze sportieve collega’s deel aan de gezellige NN Egmond Halve Marathon. Onze collega’s Michiel, Willem, Dick en Janwillem trotseerden de volledige 21,1 kilometer, en Ingrid, Mitchel, Sander, Joey, Quinten, Josse en opnieuw Janwillem volbrachten de 10,5 kilometer. In totaal sloten maar liefst 18.000 deelnemers zich aan bij dit hardloopevenement, wat de sfeer alleen maar versterkte.

Onze collega’s stonden zij aan zij aan de startlijn, klaar om het uitgestrekte strand en de duinen te trotseren. Het weer was niet helemaal in hun voordeel, met een aanvankelijke regenbui tijdens het gedeelte door de duinen, maar dat weerhield hen niet om met een enthousiaste spirit de loop te volbrengen.

Na de intensieve race was er niets beter dan samen te komen en te genieten van een welverdiend patatje, om de prestaties te vieren. Voor velen was het een dag om trots op terug te kijken, waarbij sommigen zelfs hun persoonlijke records wisten te verbreken. Het is fantastisch om te zien hoe onze collega’s jaar na jaar deze uitdaging aangaan en elkaar steunen in hun sportieve ambities. 

 

Deel dit verhaal

Meest recente verhalen

 • Werkuitje

  24 ICE Volleybalcup

  18 juli 2024

 • Werkuitje

  Mud Masters 2024

  18 juli 2024

 • Werkuitje

  Weekendje Keulen

  1 mei 2024