Nieuws

We hebben een nieuwe werken-bij site

7 september 2023

Vandaag is de officiële lancering van de nieuwe werken-bij site van Boval Groep!

Waarom één site voor alle verschillende entiteiten?

Er vallen meerdere entiteiten onder Boval Groep. Elke entiteit heeft zijn eigen specialiteit of vakgebied. Ondanks dat werken we allemaal samen als één team onder hetzelfde dak met dezelfde missie. Namelijk: “De ondernemer laten ondernemen”. Ook is er veel overlap op het gebied van taken en functies tussen de verschillende entiteiten. Zo zie je dus meteen of er bij een andere entiteit een vacature open staat die je misschien ook interesseert. Handig! Bekijk hier of er een vacature open staat die interessant is voor jou.

Hoe verloopt mijn sollicitatie?

We hebben één HRM team dat alle HR gerelateerde functies uitvoert voor de hele Boval Groep. Solliciteer je dus bijvoorbeeld op meer dan één functie? Dan komen de sollicitaties bij hetzelfde team uit. Een collega van HR neemt dan contact met je op om de gesprekken in te plannen. Ook zien ze of er andere vacatures open staan die misschien bij jou zouden kunnen passen. Zo zorgen we samen voor de beste match tussen jou en de functie die je bij ons gaat uitvoeren.

Eén bedrijfscultuur

Binnen Boval Groep hechten we veel waarde aan onze bedrijfscultuur. We zijn harde werkers, maar vinden het belangrijk dat er ook veel tijd is voor humor, ontspanning en gezelligheid. Zo hebben we regelmatig bedrijfsuitjes, doen we city trips en hebben we een actieve Personeelsvereniging. Ook krijg je een onboarding samen met nieuwe collega’s van alle entiteiten binnen Boval Groep. Zo leer je meteen collega’s binnen andere teams kennen en krijg je een goed beeld van hoe de organisatie werkt. Wil je meer weten over Boval? Kijk dan op deze pagina.

Enthousiast geworden? Solliciteer dan op één van onze vacatures. We hopen je snel te spreken!

Deel dit verhaal

Meest recente verhalen

 • Werkuitje

  24 ICE Volleybalcup

  18 juli 2024

 • Werkuitje

  Mud Masters 2024

  18 juli 2024

 • Werkuitje

  Weekendje Keulen

  1 mei 2024